Onder de naam Bouquet Garni  biedt het Trèfle Trio u een programma aan van bekende en minder bekende romantische en impressionistische muzikale pareltjes.

De naam Bouquet Garni zegt het al: zoals een bosje kruiden een gerecht op smaak brengt, zo willen zangeres Ilona Stokvis, fluitiste Noortje Huiskens en pianiste Annemarie de Boer u muzikaal smaakvol vermaken. Knus in kleine kring, met een knipoog en een kwinkslag.

Úw ingrediënt daarbij is een goede, gestemde piano of vleugel.

Na hun conservatoriumopleidingen op alle mogelijke manieren muzikaal actief geworden, hebben de dames elkaar getroffen in het Trèfle Trio. Wat deze drie vakvrouwen verenigt, is hun ervaring dat er maar weinig leuker is dan samen muziek maken. Luister naar de liefde van Robert Schumann voor zijn vrouw Clara, laat je meeslepen door de Spaanse volksmuziek van Manuel de Falla, volg de recepten die Bernstein op muziek zette of droom even weg bij Debussy.

Het concert wordt telkens afgewisseld met gesproken toelichtingen en is zowel bedoeld voor ‚kenners’ als voor mensen die nooit naar klassieke concerten gaan! Naast een volledig concertprogramma verzorgt het Trèfle Trio ook korte optredens van enkele minuten of langer, bijvoorbeeld als een muzikale omlijsting van een ándere gebeurtenis. Als u dat wenst, kan ieder optreden worden voorzien van een zeer persoonlijke toelichting door het trio, gericht op de specifieke perso(o)n(en) of speciale gelegenheid.